Cukor stick

AZ EGYEDI SUGARSTICK EGY LEHETŐSÉG…

38 cm2 hogy Ön megmutassa, amit fontosnak tart!

Cégünk fő tevékenysége egyedi grafikával ellátott csomagolású kávé cukor tasak és stick termékek gyártása és forgalmazása. Az Ön egyedi design elképzelései szerint megvalósuló ceruza formájú stick csomagolásba 5 g kiváló minőségű finomított vagy finomítás nélküli fehér kristálycukor kerülhet, melynek köszönhetően a kávé mellé a cukrot elegáns stick csomagolásban szolgálhatja fel a vendégek részére.

És hogy mi legyen a csomagoláson? Logó, felirat, kép vagy akár egy egész képregény?! Lehetőségeinek csak képzelete szab határt! Merjen nagyot álmodni, mi megvalósítjuk elképzeléseit!

 

Finom kristálycukor (5 g) ceruza formájú stick-ben

continentalTermékleírás: ceruza formájú papír tasakunk (stickek) finom kristályszemcséjű kristálycukorból, tartósítószer és színezék hozzáadása nélkül készül. A termék EU 2 minőségű kristálycukrot tartalmaz 5 g mennyiségben. A csomagolás nyomása az Ön egyedi igényei alapján kerül kivitelezésre. A finom szemcséknek köszönhetően a cukor kitűnően oldódik minden fajta italban.

Termékadatok
Termék kiszerelés 5 gr
Csomagolás méretei 117×17 mm
Tartalom Finom szemcséjű kristálycukor
Csomagolás papír
Gyűjtő csomagolása 1000db/doboz (5 kg)
Eltarthatóság Minőségét korlátlan ideig megőrzi
Ár 620 Ft/kg

 

Finom kristálycukor (5 g) ceruza formájú stick-ben Koronás cukor felirattal

stick2Termékleírás: ceruza formájú stick termékeink finom szemcséjű, EU 2 minőségű kristálycukor hozzáadásával, tartósítószer és színezék használata nélkül készül 5 grammos kiszerelésben. A csomagolás „Koronás cukor” felirattal és egyedi színvilággal kerül kivitelezésre. A finom szemcséknek köszönhetően a cukor kitűnően oldódik minden fajta italban.

Termék adatok
 Termék kiszerelés  5gr
 Csomagolás méretei  110×17 mm
 Tartalom  Finom kristályszemcséjű kristálycukor
 Csomagolás  papír
 Gyűjtő csomagolása  1000 db/doboz (5 kg)
 Eltarthatóság  Minőségét korlátlan ideig megőrzi
 Ár 490 Ft/kg


Áraink az ÁFA-t nem tartalmazzák!

Kérjen árajánlatot termékeinkre és rendeljen még ma egyedi kávécukor tasakot vendégei részére!